Кухненски принтери
намерете ни01


ТМТ ЕООД е дистрибутор на търговски софтуер Янак Софт.

Кухненски принтери

Кухненски нефискални принтери втора употреба работещи със софтуер на Янак Софт, Микроинвест, Мистрал , Елтрейд Детелина,  и други софтуерни фирми.


Кухненски / нефискален POS принтер Epson TM-T88 IV LAN с автоматичен нож и хардуерна кирилица

Кухненски / нефискален POS принтер Epson TM-T88 IV LAN с автоматичен нож и хардуерна кирилица
Наличност: Да
229.00 лв.
Кухненски / нефискален POS принтер Epson TM-T88 IV USB с автоматичен нож и хардуерна кирилица

Кухненски / нефискален POS принтер Epson TM-T88 IV USB с автоматичен нож и хардуерна кирилица
Наличност: Да
169.00 лв. ПРОМО 149.00 лв
Кухненски / нефискален принтер Epson TM-T88 IV с автоматичен нож

Кухненски / нефискален принтер Epson TM-T88 IV с автоматичен нож
Наличност: Да
149.00 лв. ПРОМО 129.00 лв
Кухненски / нефискален принтер Epson TM-T88 V USB, RS232 с автоматичен нож и хардуерна кирилица

Кухненски / нефискален принтер Epson TM-T88 V USB, RS232 с автоматичен нож и хардуерна кирилица
Наличност: Да
219.00 лв.
Пакет 3 бр. кухненски / нефискален принтер Epson TM-T88 IV с автоматичен нож

Пакет 3 бр. кухненски / нефискален принтер Epson TM-T88 IV с автоматичен нож
Наличност: Да
387.00 лв. ПРОМО 329.00 лв
Пакет 3 бр. кухненски \ нефискален принтер USB Epson TM-T88 IV с автоматичен нож

Пакет 3 бр. кухненски \ нефискален принтер USB Epson TM-T88 IV с автоматичен нож
Наличност: Да
447.00 лв. ПРОМО 389.00 лв
Пакет 5 бр. (4 + 1) кухненски \ нефискален принтер Epson TM-T88 IV с автоматичен нож

Пакет 5 бр. (4 + 1) кухненски \ нефискален принтер Epson TM-T88 IV с автоматичен нож
Наличност: Да
645.00 лв. ПРОМО 499.00 лв
Пакет 5 бр. (4 + 1) кухненски \ нефискален принтер USB Epson TM-T88 IV с автоматичен нож

Пакет 5 бр. (4 + 1) кухненски \ нефискален принтер USB Epson TM-T88 IV с автоматичен нож
Наличност: Да
745.00 лв. ПРОМО 599.00 лв

2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Кухненски принтери