Налично

E-Yanak Софтуер за разносна търговия

48.00 лв.

Подробно описание

E-Yanak e уеб базирано приложение, което е предназначен за директна връзка и работа с базата данни. Благодарение на него през личния си телефон може да управлявате своя бизнес от всяка точка на света.

Намира широко приложение при разносна търговия. Чрез него търговците на едро могат да  въвеждат директно в базата данни на фирмата получените заявки или да извършват директни продажби в обекта на клиента.

Документите могат да се печатат през стандартен мобилен принтер както и да се издават фискални бонове през мобилен фискален принтер.

Възможно е фактурите да се печатат директно на фискалния принтер. Свързва се към базата данни на сървъра и регистрира сделките директно в него. Възможностите за ценови отстъпки са същите, каквито  са определени в сървъра.

Системата е предназначена за работа през телефон, таблет или компютър. Тази уеб базирана система може да работи без значение каква е операционната система.

Заплаща се месечно, като в месечната абонаментна такса от 48,00 лв с ДДС се включва дистанционна подръжка  всеки ден от 08:00-20:00 часа, както и бъдещи актуализации на софтуера.

ТМТ ЕООД е официален дистрибутор на софтуерните продукти на Янак Софт. Ако желаете да Ви запознаем с възможностите на софтуера не се колебайте и се запишете за безплатно онлайн демо още сега!