Много често се случва да нямате възможност да донесете Вашият компютър  на место в сервиза ни, а имате спешна нужда от отстраняване на даден проблем. При такива случаи, когато имате нужда от компютърна поддръжка на момента, нашите специалисти са на Ваше разположение и ще се свържат дистанционно към вашия компютър, за да Ви окажат необходимата помощ. Отдалеченият онлайн достъп или така нареченият дистанционен достъп улеснява значително потребителите, които имат нужда от своевременна поддръжка в офиса или дома. Спестявате си време и ресурси.

Отдалеченият достъп и поддръжка се осъществяват в реално време и пред Вашият поглед. Пред Вас нашите специалисти ще диагностицират проблема и ще го отстранят.   Комуникацията се контролира изцяло от ваша страна, като имате пълната свобода да прекъснете връзката, когато пожелаете. Последващ дистанционен достъп е невъзможен без Ваше позволение. Вие контролирате целият процес.

Чрез услугата Отдалечена онлайн поддръжка ТМТ ЕООД сервиз предоставя на своите клиенти дистанционно решение на проблеми, без значение дали става въпрос за домашни или офис компютри, фискални системи със специализиран софтуер за продажби и склад, или за системи за видеонаблюдение.

Единственото, което трябва да направите е :

  • Да попълните заявка за онлайн помощ от формата за контакти
  • Да имате добър достъп до интернет
  • Да инсталирате безплатната програма AnyDesk
  • Да се свържете с екипа ни и да продиктувате своите ID номер и парола