Регистрирайте се като бизнес клиент и се възползвайте от нашите преференциални цени!

B2B бизнес клиенти важи само и единствено за юридически лица и фирми, търговци на едро. За целта е необходимо да предоставите валидни данни за съответната организация в процеса на регистрация.

За да може да направите покупки на преференциални цени в качеството си на дилъри трябва да подадете Заявка за регистрация на дилър, като попълните всички необходими данни.

След като постъпи при нас Вашата заявка, наш служител ще я разгледа. На посоченият от Вас имейл адрес ще Ви бъде изпратено потребителско име и парола за достъп до платформата. Ако има проблем с оторизацията, искате тя да стане по-бързо или имате каквито и да е въпроси, пишете ни на office@tmt.bg или позвънете на телефон 052 313 350.

TMT.BG си запазва правото да откаже дилърска регистрация или да изисква определен минимален оборот преди активиране на дилърския Ви профил.

След активиране на дилърския Ви профил от наша страна, при влизане в платформата чрез предоставените потребителско име и парола, продажните цени на продуктите ще се визуализират с вече приложената за Вас дилърска отстъпка.

С регистрацията си като дилър Вие се съгласявате с общите условия на сайта. Това означава, че давате съгласието си ТМТ ЕООД да обработва Вашите лични данни, необходими за изпълнение на направените през платформата поръчки.

Приемайки общите условия, КЛИЕНТЪТ се съгласява да получава информационни и рекламни съобщения от ТМТ ЕООД. Всеки регистриран като дилър потребител има право да се откаже от получаването на рекламни съобщения след първия получен имейл, както и да закрие своя профил.

ТМТ ЕООД си запазва правото на периодични промени в цените на предлаганите стоки както и да стартира или спира всякакви специални оферти.