Доставка чрез Еконт и Спиди

Поръчаната стока се доставя с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ на посочения от Вас адрес. Цената на доставката се определя чрез калкулатора на съответната куриерска фирма, който се намира на страницата Завършване на поръчката. След определяне цената за доставка, същата се начислява към стойността на поръчката. Доставки се извършват до 72 часа (3 работни дни) на посоченият адрес при условие, че адресът е актуален, а поръчката е потвърдена и платена/ при избран начин на плащане – по банков път/. За доставки на едро до населени места срокът за доставка е до 3 работни дни, при условие че адресът е актуален, а поръчката е потвърдена и платена.

Всички поръчки получени петък следобяд, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. Пpи пoтвъpждaвaнe нa пopъчкaтa щe Bи ce oбaдим, зa дa пoтвъpдим нaличнocттa и нaчинa зa дocтaвкa.

Вземане от магазина

Ако изберете опцията Вземане от магазина, след като финализирате поръчката си, ще получите потвърждение за нея на електронната си поща. Стандартният срок за обработка на поръчките с опция Вземане от магазина е до 2 работни дни. Когато поръчката бъде обработена, ще Ви уведомим, за да дойдете в нашия магазин и да вземете желаните продукти.