Налично

Безжичен баркод четец Motorola Symbol DS6878

219.00 лв.

Производител: Motorola
Модел : DS6878
Сканиране: 1D, 2D, QR кодове
Интерфейс: Bluetooth, USB кабел
Батерия : Нова
Комуникационна стойка
Състояние : Употребявано
Гаранция: 6 месеца

Описание

2D безжичен баркод четец Motorola Symbol DS6878 втора употреба.
Този баркод четец е изключително подходящ за работа в аптеки при верификация на лекарствата.  Верификацията е задължителна съгласно изискванията на Директива 2011/62/ЕС, която влезе в сила на 9 февруари 2019г. за фармацевтичния сектор. 

Баркод скенера намира голямо приложение в офиси на ЕКОНТ, СПИДИ и други куриерски фирми. С  безжичен баркод четец Motorola Symbol куриерските фирми спестяват време при обработка на пратки. Работи с всички търговски и складови софтуери като Янак Софт, Микроинвест, Мистрал, Детелина Елтрейд и мног други.
С този баркод четец може да сканирате, както стандартни баркодове, така и 2D. Подходящ е и за QR кодове от хартия, мобилен телефон, таблет, екран на лаптоп, монитор.

Това е безжичен баркод четец от най ново поколение. Motorola Symbol е водещ производител в света на баркод скенери, етикетни принтер с марка Zebra, мобилни компютри с марка Symbol, Zebra, Motorola,  както за малки търговски обекти така и за големи индустриални обекти.

Той е подходящ, както за малко натоварени обекти така и за обекти с голямо натоварване. Широко приложение има както в магазини така и в супермаркети, аптеки, куриерски фирми, складове и други. Баркод скенера е втора употреба в много добро състояние. Всички баркод четци предлагани от нас са собствен внос на фирма ТМТ ЕООД и са преминали пълни тестове за функционалност и надежност при работа.

Продава се в комплект с комуникационна стойка с USB кабел което го прави лесен за свързване с компютъра, а четеца се свързва безжично към стойката. Зареждането на четеца става посредство USB кабела с който се свързва стойката. При желание от клиента може да се добави захранващ адаптер който да захранва стойката и зареждането на батерията да става посредством този адаптер. Това намира приложени ако компютъра към който е свързана стойката се изключва вечер и батерията на четеца остава незаредена, а на сутринта четеца трябва да се използва. Продава се с нова батерия.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.650 kg

Може би имате нужда и от…