Намалена цена!
Налично

Баркод четец Symbol DS9808

99.00 лв.149.00 лв.

Производител: Motorola
Модел : DS9808
Сканиране: 1D, 2D, QR кодове
Интерфейс: USB кабел
Състояние : Употребявано
Гаранция: 6 месеца

Изчистване

Подробно описание

Баркод четец Symbol DS9808 осигурява рекордна скорост при сканиране на 1D и 2D баркодове, заснема изображения и подписи, и чете от екрани на телефони.

2D четец подходящ за работа в аптеки за верификация на лекарствата. Изискване по Директива 2011/62/ЕС, която влезе в сила на 9 февруари 2019г. за фармацевтичния сектор.

ПЕРФЕКТНО РЕШЕНИЕ за магазини, аптеки, атракционни заведения, паркинги.
Снабден със светлинна и звукова сигнализация, което гарантира безупречна работа.
Дизайна на четеца позволява безпроблемна работа на четеца в ръчен и автоматичен режим. Ако искате да използвате четеца в ръчен режим е необходимо само да го вземете в ръка. Когато го поставите отново на работния плот той преминава в автоматичен режим. Tози модел Motorola Symbol DS9808 може да се похвали и с висока скорост на декодиране.
Баркод четец за верификация Symbol DS9808 е едно много добро решение за успешен бизнес.

Symbol е марка на Motorola, един от най големите производители на баркод четци, мобилни компютри, етикетни принтер. Когато избирате баркод четец втора ръка вие спестявате около 4 пъти от цената на нов такъв четец. Четеца е подходящ също и за силно натоварени търговски обекти, където се изисква бързо и безпроблемно сканиране на стоката. Четеца може да са конфигурира за работа с всички софтуери на пазара, като Янак Софт, Микроинвест, Детелина Елтрейд и много други.

Настройката на четеца става лесно посредством софтуер на Motorola 123Scan или с ръчно сканиране на баркодове за конфигурация. Скенерът се вързва и захранва чрез USB кабел. DS9808 използва имиджър (Imаging engine) за сканиране, то безпроблемно разчита 1D и 2D баркодове. При тази технологи баркода може да бъде поднесен към четец по всякакъв начин и той ще бъде прочетен.

Скенерите са втора употреба собствен внос на фирма ТМТ ЕООД и са преминали пълни тестове.  Разгледайте тук целия асортимент от баркод скенери, които предлагаме.

Всички баркод скенери независимо от външния им вид са изправни , 100 %функционални и работят без проблем. Продават се със 6 месеца гаранция.

* Статус А : с много добър външен вид

* Статус А – : със следи от употреба с частично разлепена гума на дръжката, но напълно изправни и функционални.

* Статус Б: много драскотини по корпуса предимно на капачката, напълно функционален без счупвания с частично разлепена гума.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg

Може би имате нужда и от…

 • Нов етикетен баркод принтер 470B USB, LAN
  Нов етикетен баркод принтер 470B USB, LAN

  Eтикетен баркод принтер 470B USB LAN

  299.00 лв. Купи
 • Маркиращи клещи Blitz и консумативи за тях.

  Маркиращи клещи Blitz C8

  105.00 лв. Купи
 • Преходник ATEN UC232A USB към RS-232

  Преходник ATEN UC232A USB към RS-232

  36.00 лв. Купи
 • USB кабел съвместим със скенери Motorola Symbol LS2208, Motorola Symbol LS4208, Motorola Symbol DS6878, Motorola Symbol DS6708

  USB кабел за скенери Motorola Symbol

  18.00 лв. Купи
 • Маркиращи клещи Blitz и консумативи за тях.

  Маркиращи клещи Blitz C6

  95.00 лв. Купи