Налично

Баркод четец за верификация Symbol DS9808

120.00 лв.159.00 лв.

Производител: Motorola
Модел : DS9808
Сканиране: 1D, 2D, QR кодове
Интерфейс: USB кабел
Състояние : Употребявано
Гаранция: 6 месеца

Изчистване

  БЪРЗА ПОРЪЧКА
  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Сравни

  Описание

  2D четец подходящ за работа в аптеки за верификация на лекарствата. Изискване по Директива 2011/62/ЕС, която влезе в сила на 9 февруари 2019г. за фармацевтичния сектор.

  Symbol DS9808 е хибриден баркод скенер, който е снабден със светлинна и звукова сигнализация, което гарантира безупречна работа. Дизайна на четеца позволява безпроблемна работа на четеца в ръчен и автоматичен режим. Ако искате да изпозвате четеца в ръчен режим е необходимо само да го вземете в ръка. Когато го поставите отново на работния плот той преминава в автоматичен режим. Tози модел Motorola Symbol DS9808 може да се похвали и с висока скорост на декодиране – успешно разчита баркодове на обекти. Баркод четец за верификация Symbol DS9808 е едно много добро решение за успешен бизнес.

  Symbol е марка на Motorola, един от най големите производители на баркод четци, мобилни компютри, етикетни принтер. Когато избирате баркод четец втора ръка вие спестявате около 4 пъти от цената на нов такъв четец. Четеца е подходящ също и за силно натоварени търговски обекти където се изисква бързо и безпорблемно сканиране на стоката. Четеца може да са конфигурира за работа с всикчи софтуери на пазара, като Янак Софт, Микроинвест, Детелина Елтрейд и много други.

  Настройката на четеца става лесно посредством софтуер на Motorola 123Scan или с ръчно сканиране на баркодове за конфигурация. Скенерът се вързва и захранва чрез USB кабел. DS9808 използва имиджър (Imаging engine) за сканиране, то безпроблемно разчита 1D и 2D баркодове. При тази технологи баркода може да бъде поднесен към четец по всякакъв начин и той ще бъде прочетен.

  Скенерите са втора употреба собствен внос на фирма ТМТ ЕООД и са преминали пълни тестове.  Може да заявите вземане от магазина или доставка с куриер. Може да разгледате и другите ни подобни продукти.

  Тегло и размери

  Тегло ( теглото е ориентировъчно и включва опаковка) 0.5 kg

  Може би имате нужда и от …