Налично

Електронно меню за поръчки с QR

48.00 лв.

Подробно описание

Електронно меню за поръчки с QR код за хотели, ресторанти, барове и заведения осигуряващо удобство и безопасност на Вашите клиенти.

Вече няма нужда клиентите Ви да чакат дълго време, за да бъдат обслужени.
Посредством уеб базирано приложение, чрез сканиране на QR код, клиентите могат направят своята поръчка директно от личния си телефон и да я изпратят към бара или кухнята за изпълнение. След приготвянето на поръчката, тя ще бъде занесена от сервитьора на масата, от която е изпратена. Това пести време на вашите сервитьори.
Има две версии на електронното меню:
Версия на електронното меню за директна употреба в ресторанта Е-меню Янак, при която въведените през телефона поръчки от клиента се записват директно в масата на сервитьора.
Версия за отдалечено поръчване Е-меню Янак Лайт , при която клиентите не са в обекта, но при логване чрез предоставеният им QR код могат да влязат в системата и да видят и използват същата визия на менюто.
За да се сканира QR кода се използва камерата на телефона. Голяма част от телефоните имат вградена функция в камерата, която разпознава QR Код. Ако телефонът не поддържа тази функция, трябва да се инсталира допълнително приложение.

Електронното меню за поръчки с QR код се показва на два езика – Български и Английски.

Сервитьорът ще бъде сигнализиран за направената поръчка и чрез един клик ще потвърди поръчката, като я изпрати за приготвяне към кухнята и другите работни места.

Версия на електронното меню за директна употреба в ресторанта Е-меню Янак – месечна такса 48,00 лв с ДДС. Цената е за един ресторант и не зависи от броя на посетителите и броя на транзакциите.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ може да ни изпратите запитване и ние ще ви се обадим.

Може би имате нужда и от…