POS системи и терминали втора употреба за касови зони в магазини, ресторанти и барове.

Показване на 9 резултата

 • Toshiba SurePOS 15"4852-E80 пос система, употребявана.
  Toshiba SurePOS 15"4852-E80 пос система, употребявана.

  POS Toshiba SurePOS 15″4852-E80

  649.00 лв. Опции
 • POS Wincor Nixdorf Beetle iPOS plus Advanced 15"
  POS Wincor iPos 15" с клиентски дисплей 8" на десктоп стойка

  POS Wincor iPos 15″ с клиентски дисплей 8″ на десктоп стойка

  949.00 лв. Опции
 • POS Wincor iPos 15" с клиентски дисплей 8" на тръбна стойка
  POS Wincor Nixdorf Beetle iPOS plus Advanced 15"

  POS Wincor iPos 15″ с клиентски дисплей 8″ на тръбна стойка

  1,099.00 лв. Опции
 • POS станция ТМТ с два монитора 15"/12" и поставка за терминал
  POS станция ТМТ с два монитора 15"/12" и поставка за терминал

  POS стойка с два монитора 15″/12″ и поставка за терминал

  579.00 лв. Купи
 • Техника втора употреба Pos система с 17" тъч монитор
  Техника втора употреба Pos система с 17" тъч монитор

  POS система с 17″ тъч монитор

  80.00 лв. Купи
 • Пос система IBM 4800-743 втора употреба
  Пос система IBM 4800-743 втора употреба

  POS система IBM SurePOS 4800-743

  140.00 лв. Купи
 • POS система POSIFLEX KS-7515 FanFree втора употреба
  POS система POSIFLEX KS-7515 FanFree втора употреба

  POS система Wincor Nixdorf Beetle M-II Plus

  199.00 лв. Купи