Изчерпано

Баркод скенер Motorola SYMBOL DS9208 USB

119.00 лв.

Производител: Motorola
Модел: DS9208
Сканиране: всички стандартни 1D баркодове, 2D баркодове: TLC-39, Aztec, MaxiCode, DataMatrix, QR Code, micro  QR Code, PDF417, MicroPDF417, GS1
Интерфейс:USB/RS-232/ KBW
Състояние : Употребявано
Цвят: Бял
Гаранция:
6 месеца

Изчерпан

Подробно описание

Баркод скенер Motorola SYMBOL DS9208 USB втора употреба в отлично състояние, статус А.

Този баркод скенер с красивия си бял цвят и модерен дизайн е най-компактния модел от своя клас баркод скенери. Наклона на баркод скенер Motorola SYMBOL DS9208 USB се регулира лесно спрямо основата. Отлично разчита различни повредени или некачествени баркодове, както и баркодове от екрана на мобилно устройство. С него можете да сканирате електронни ваучери, клиентски карти за лоялност, бордни карти или електронни билети за театър директно от екрана на мобилното устройство.

Баркод скенер Motorola Symbol DS9208 е тестван в съответствие с изискванията за верификация на лекарствата в аптеките.
С баркод скенер Motorola SYMBOL DS9208 има възможност за заснемане на изображения, както и да се разчетат баркодове , които се движат.

Разстоянието на сканиране е от 0  и 26 см. Притежава светлинен източник 630 nm LED за осветяване на баркода и 625nm LED за прицелващата система.

Устойчив е на падане върху твърда повръхност от 1.5 м. Подходящ е за работа в екстремни условия като работна температура от 0 до 40°C, влажност на въздуха от 5% до 85% относителна влажност без кондензация.

Баркод скенера работи в ръчен и автоматичен режим на работа като преминаването от единия към другия режим става посредством бутон. Звуков и светлинен сигнал, изключително удобен при сканиране на баркодове от списък.

Допълнителна информация

Тегло 0.500 kg
Размери 80 × 82 × 140 mm

Може би имате нужда и от…