Намалена цена!
Изчерпано

Баркод скенер за вграждане PSC Magellan 8402

300.00 лв.

Скенер за вграждане PSC Magellan 8402
Производител: Datalogic S.p.A
Модел: 8402
Сканиране: 1D
Интерфейс: кабел 
Състояние: Употребявано
Гаранция: 6 месеца

Изчерпан

Описание

Баркод скенер PSC Magellan 8402 за вграждане е продукт на Datalogic. Фирмата е специализирана в проектирането и производството на баркод скенери, мобилни терминали и компютри, системи за визуална и лазерна маркировка с високо качество.

Баркод скенер Datalogic Magellan 8402 е предназначен за вграждане в касовото работно място. Magellan 8402 се отличава с висока ефективност и прочитане на баркодовете от първия опит. Скенерът е многоравнинен, с 5200  сканиращи линии, което предоставя 360° зона на сканиране. Сканиращ елемент тип лазер.Това означава, че няма значение как се поднася артикулът – баркода винаги се разчита. Баркод скенера има зона за сканиране между двата прозореца, където излъчва лазерна светлина, за да сканира елементи. Две отделни проекции, едната от хоризонталния прозорец и едната от вертикалния прозорец се комбинират, за да образуват зона, в която се четат баркодовете на етикетите.

Биоптичният скенер Magellan 8402 за вграждане 0т серията 8400 е най-ефективният 5-странен POS скенер, наличен днес. Баркод скенера за вграждане подобрява оперативната ефективност чрез постигане на изключителни скорости на четене при първо преминаване .

Флаш паметта позволява лесни надстройки на софтуера. Спомагателеният порт RS-232 може да се използва по различни начини, включително добавяне на ръчен скенер, програмиране и конфигуриране на скенера или достъп до изходните данни на етикета на скенерите. За приложения, изискващи електронно наблюдение на артикули (EAS), 8402 може да бъде оборудван с Checkpoint EAS и може да поддържа интегрирани сензорни EAS антени с добро потвърждение за четене чрез спомагателния порт RS-232.

Комплекта включва:
– баркод скенер за вграждане PSC Magellan 8402;
– 1бр. захранващ адаптер;
– 1бр. кабел за връзка с четеца;

Баркод четеца e втора употреба, преминал пълни тестове и профилактика и е без вградена везна.

Допълнителна информация

Тегло 3 kg