Налично

Безжичен баркод скенер Motorola DS6878-SR

399.00 лв.

Производител: Motorola
Модел :DS6878-SR
Сканиране: Digimarc, всички 1D, всички 2D, QR Code (Standard, Inverse and Micro), DataMatrix/ECC 200 (Standard, Inverse)
Интерфейс: Bluetooth
Комуникационна стойка
Състояние : Ново
Гаранция: 12 месеца

  БЪРЗА ПОРЪЧКА
  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Сравни

  Описание

  Нов 2D/QR безжичен баркод скенер Motorola DS6878-SR.

  Баркод скенера намира голямо приложение в офиси на ЕКОНТ, СПИДИ и други куриерски фирми. С  безжичен баркод четец Motorola Symbol куриерските фирми спестяват време при обработка на пратки. Работи с всички търговски и складови софтуери като Янак Софт, Микроинвест, Мистрал, Детелина Елтрейд и мног други.
  С този баркод четец може да сканирате, както стандартни баркодове, така и 2D. Подходящ е и за QR кодове от хартия, мобилен телефон, таблет, екран на лаптоп, монитор.

  Това е безжичен баркод четец от най-ново поколение. Motorola Symbol е водещ производител в света на баркод скенери, етикетни принтер с марка Zebra, мобилни компютри с марка Symbol, Zebra, Motorola,  както за малки търговски обекти така и за големи индустриални обекти.

  2D/QR безжичен баркод скенер Motorola DS6878-SR е подходящ, както за малко натоварени обекти така и за обекти с голямо натоварване. Широко приложение има както в магазини така и в супермаркети, аптеки, куриерски фирми, складове и други. Тип скенер Imager , обхват 30 метра.

  Продава се в комплект с комуникационна стойка с USB кабел, което го прави лесен за свързване с компютъра, а четеца се свързва безжично към стойката. Зареждането на четеца става посредством USB кабела, с който се свързва стойката. При желание от клиента може да се добави захранващ адаптер който да захранва стойката и зареждането на батерията да става посредством този адаптер. Това намира приложени ако компютъра към който е свързана стойката се изключва вечер и батерията на четеца остава незаредена, а на сутринта четеца трябва да се използва.

  За повече информация кликнете тук:
  cdn.barcodesinc.com/themes/barcodesinc/pdf/Motorola/ds6878-sr.pdf

   

  Тегло и размери

  Тегло ( теглото е ориентировъчно и включва опаковка) 0.800 kg

  Може би имате нужда и от …